Помощ


Регистрация


Как да се регистрирам?

Натиснете бутон "Регистрация" в горния десен ъгъл на страницата, който ще Ви отведе в раздел „Регистрация”. В зависимост от това дали сте потребител или специалист, можете да разгледате различните превилегии за двете групи. Натиснете бутон „Потребител” или „Специалист” и попълнете формата за регистрация. Имате възможност да качите разнообразна информация за Вас и Вашия бизнес: сфера на работа (до 3 специалности от една категория), телефон, мейл, адрес, уебсайт, снимка, препоръки от Ваши клиенти и още много други опции.

Мога ли да се регистрирам в няколко категории?

Не, може да се регистрирате само в 1 категория, от която може да посочите до 3 специалности.

Как да се регистрирам, ако липсва моята специалност?

Разгледайте подкатегориите в четирите категории .  Ако не намирате Вашата специалност, моля, пишете във форума „Идеи и коментари” или се свържете с нас на посочените контакти


Вход


Имам проблеми с влизането в моя профил.  

Ако не можете да влезете в профила си, заявете “забравена парола” или се свържете с нас.


Профил


Мога ли да редактирам и попълвам нова информация  в своя профил?

Да, след като сте създали един път „публичен профил”, имате възможност да го управлявате от секция „Настройки” . За целта е необходимо да влезете във Вашия профил, за да попълвате актуална информация, да помествате снимки и референции.

Мога ли да създам свой профил, ако не съм регистриран ЕТ/ООД, и пр. ?

Не е необходимо да имате регистрирано дружество, за да създадете профил. Целта на сайта е да създаде платформа за регистриране на специалисти, независимо дали са част от бизнес или имат своя собствена фирма .  Всеки може да създаде профил на специалист съгласно Условията за ползване на сайта.


Рейтинг


Как се формира рейтингът ми?

Вашият рейтинг представлява комбинация от форум мнения и оценка във вид на гласуване от страна на други потребители и специалисти. Ако не виждате рейтинга си, то за Вас са гласували по-малко от 4 потребители.


Докладване за нередност


Как да докладвам за нередност?

Бутонът „Докладвай за нередност“, намиращ се в горния десен ъгъл на всеки един от публичните профили служи за уведомяване на екипа ни за настъпил проблем/нередност.


 Търсене


Как да открия определен специалист ?

Ако не може да намерите точно това, което търсите, просто използвайте търсачката в сайта (в горния десен ъгъл на всички страници) . С натискане на бутон „Търси” се отваря страница с разширено търсене, където може да заложите Вашите критерии и така да достигнете до необходимата информация или специалист. Ако въпреки всичко не откривате информацията, която търсите, можете да се свържете с нас на info@specialist.bg или директно да попълните формата за контакти .


ФорумКъде мога да напиша предложения и коментари за Specialist.BG?

Всякакви предложения, въпроси и коментари може да споделите в секция Форум. Нашите администратори ще Ви отговорят възможно най-бързо.


Имате друг въпрос ?

Ако имате въпрос, чиито отговор не сте намерили тук, просто се свържете с нас на e-mail адрес info@specialist.bg. Ще получите отговор от нас в рамките на пет работни дни.