Деси Дочева Деси Дочева

Заглавие: Курс по фотография?

Създадена на: 14 Апр 2012 23:25

Здравейте, фотографията ми е хоби от няколко години и ми се иска и курс някакъв да запиша. Някой да има препоръки за такъв курс или уроци в София?
Лора Василева Лора Василева
Курсовете ми се струват доста ненужни, когато става въпрос за хоби, защото не съм чувала много добри отзиви за тези, които се предлагат сега. Бих препоръчала една книжка на National Geographic, която е доста добра и от нея може да се научи доста.
Деси Дочева Деси Дочева
Как се казва книгата и откъде мога да си я намеря? Звучи интересно.
Лора Василева Лора Василева
Ето тази е: http://magazin.photosynthesis.bg/offer/757103711601.html. Има я по големите книжарници, аз си я взех от тази в Mall of Sofia.
Деси Дочева Деси Дочева
Благодаря за информацията, ще я потърся. И все пак, ако някой има отзиви за курс, да пише ;)
Трайчо Колев Трайчо Колев
Зидаромазач
Съвсем скоро предстои един и звучи доста добре. Аз също доста се интересувам от фотография и този ми грабна окото: http://photo-forum.net/s/167.
Деси Дочева Деси Дочева
Супер, благодаря! Доста интересна звучи програмата, ще потърся някаква информация за лекторите. Интересно ми е какъв порфесионален опит имат.
Людмил Велев Людмил Велев
И цената звучи доста добре. Тези, на които аз съм попадал бяха от 500 лв. нагоре.
Трайчо Колев Трайчо Колев
Зидаромазач
Да, ама някои от тези по-скъпите всъщност покриват хорариума на двата от този линк, който пуснах: за начинаещи, и за напреднали, които сумарно излизат пак 450 лева. Но така всъщност можеш да ги разграничиш във времето: първо за начинаещи, след време другия, което си е удобно.
Людмил Велев Людмил Велев
Пък и някои от другите са твърде специализирани, примерно за кандитатстване в университет и т.н. Пък тук можеш, ако е само за хобито да запишеш само за начинаещи и да не се задълбочаваш.
Деси Дочева Деси Дочева
Да, и на мен не ми се иска да ме занимават с разни изисквания, които ги искат само по университетите. Курсът за начинаещи е тъкмо за мен, но дано и по-нататък има такъв, че точно сега няма да успея да се запиша.
Легенда:
- въпрос
- отговор на зададения въпрос