Forum Moderator

Заглавие: ПРАВИЛА НА ФОРУМА

Създадена на: 26 Сеп 2012 16:08

1. Пишете на кирилица. Това ще прави мненията Ви по-лесно читаеми и разбираеми. Изключение правят линкове и имена.
2. Преди да пуснете тема, внимателно разгледайте форума и изберете подходящия раздел. Пускайте определена тема само веднъж. Формулирайте я точно, ясно и изчерпателно.
2.1. Форумът дава възможност за изпращане на уведомление до специалистите за зададен въпрос в тяхната професионална област.
3. Отговаряйте в темите само по зададените въпроси или изказаните мнения. Поощрява се гласуването за изказано мнение, ако то е от полза на потребителите на форума.
3.1. Спам и чат постовете ще бъдат изтривани без предупреждение.
4. Събразявайте се с авторското право. При взаимстване на текстове посочвайте източника или слагайте линк към оригинала.
5. Забранено е публикуването на снимки, текстове, подписи и аватари с порнографско съдържание.
6. Спазвайте добрия тон и се отнасяйте с уважение към останалите потребители. Въздържайте се от забележки и обидни коментари.
6.1. Нападателни и груби постове ще бъдат изтривани без предупреждение.
6.2. Не се допуска подклаждане на спорове и насаждане на неприязън към други потребители.
7. Забраняват се теми, мнения и линкове с расистка насоченост и такива, подклаждащи към агресия, омраза, нетолерантност, различни форми на дискриминация – етническа, социална, религиозна и други или създаващи масова паника.
7.1. Не се допускат теми и мнения, включващи националистическа и политическа пропаганда, прояви на ксенофобия и антисемитизъм.
8. Забранени са теми, линкове, подписи и аватари, съдържащи зверства и жестокости.
9. Забранено е рекламирането на продукти, събития и услуги от страна на търговци или юридически лица, извършващи търговска дейност. За лице извършващо търговска дейност се смята всеки който ползва форума с комерсиална цел.
9.1. Не е позволено да се пращат лични съобщения от регистрирания акаунт, съдържащи рекламни послания или оферти до потребители на форума. Освен ако не са били запитани изрично от потребителя.
10. Уведомяваме ви, че администраторите ще премахват всички теми и мнения, които са в нарушение на правилата.
10.1. Потребителите нарушили правилата на форума ще бъдат предупреждавани до три пъти за премахване на теми и мнения, които са в разрез със съответните клаузи и приетите при регистрацията им правила. При ново нарушение профилът на потребителя ще бъде блокиран.
Легенда:
- въпрос
- отговор на зададения въпрос