Лора Василева Лора Василева

Заглавие: При паднал глас

Създадена на: 18 Юни 2012 16:17

Моля Ви, препоръчайте ми как да се справя с падналия ми глас. Пробвах с топло мляко с мед и действа доста облекчаващо на чувството за напрежение в гърлото, но гласът ми не се подобрява.
Митко Русинов Митко Русинов
Най-вече - топъл билков чай според предпочитанията и почивка на гласа. Може и към чая да се добавя мед, даже най-добре.
Деси Дочева Деси Дочева
Лимонов сок! Много помага, и аз бях така без глас преди месец-два. Ама съвсем не можех да говоря. Четох някъде из нета да пия по лъжица прясно изцеден лимонов сок на час. Не може да се каже, че много точно го спазвах, ама се сещах сравнително често и свърши доста добра работа.
Лора Василева Лора Василева
Четох го и аз това с лимоновия сок, ама ми се видя леко странно. Гърлото ми ми се струва толкова сухо и раздразнено, че от този лимонов сок няма ли само да щипе и да стане по-зле? Чаят с мед ми се струва доста по-логично.
Деси Дочева Деси Дочева
Ами не, не щипе и не дразни. Пък и то пиеш по малко, само по една супена лъжица на всеки час, може и по-рядко. Ако ти стане кисело, не пречи да си вземеш лъжица мед малко след това.
Лора Василева Лора Василева
Уви, нито мед, нито чай, лимон, нищо не помогна. Оказа се фарингит, така че не е просто паднал глас. Важното е, че започна да се оправя от лечението.
pitay me pitay me
Лечението си е лечение, но вие си помислете какво сте искали да кажете, а сте се сдържали, та да ви нагази фарингита :)
Ако до момента не сте се запознали със школата на Луиз Хей, намерете си книжката или си издърпайте отнякъде филма "Излекувай живота си". Някъде в Мрежата има и списък с болести и причината за тяхната поява според тази теория.
Дори да не се съгласите с нея, ще научите нещо ново ;)
ivanka kolcheva
Други
DA I AZ PREPORACHVAM lUIZ HEI
Легенда:
- въпрос
- отговор на зададения въпрос