Таня Лилова Таня Лилова

Заглавие: Магнитни бури

Създадена на: 08 Юни 2012 09:04

Как влияят магнитните бури на нашето здраве и можем ли някакси да облекчим тези симптоми? Мен например два дни ме измъчваше силно главоболие и в последствие разбрах, че от неделя са започнали пак такива бури.
Валери Кирилов Валери Кирилов
Уязвими на магнитните бури са основно няколко групи хора: възрастните, сърдечноболните и тези, които си имат проблеми с нервите. И за трите групи основното спасение е почивката. Не се претоварвайте умствено и психически в дни с магнитни бури, (а и по принцип), отделете някакво време за развлечение и няма да ви се отразяват така мъчително.
Митко Русинов Митко Русинов
Това с магнитните бури ми се вижда чисто и просто психоза. Хората чуят, че ще има магнитни бури и изведнъж се чувстват отпаднали, заболява ги глава и т.н. Или пък не са се наспали, ядосват се за глупости или нещо такова и после като разберат, че е имало магнитна буря - а, ето защо ме боля главата..
Валентина Стойнева Валентина Стойнева
Диетолог
Донякъде сте прав. Психоза наистина има в някои случаи, но магнитните бури действително влияят на някои хора, като могат да им причинят и главоболие, и замаяност, стомашни неразположения и други.
Таня Лилова Таня Лилова
При мен определено не става въпрос за психоза. Разбрах 2 дни по-късно, така че няма как да съм си внушила, а и съм от "нерваците", така че има логика да ми влияят.
Митко Русинов Митко Русинов
Щом сама казвате, че сте от "нерваците" принципно не са Ви нужни магнитни бури, за да Ви боли главата и да се чувствате зле...
Лора Василева Лора Василева
И на мен ми се отразяват доста зле, макар и рядко. Явно когато са наистина доста силни. И определено не става въпрос за самовнушение.
Angel Petrov Angel Petrov
Електротехник
Влиянието на изригванията на слънцето е огромно за съществуването на живи организми на планетата. Магнитните бури са причина за това да се поддържа баланс между организмите. На младите помага за израстване. А на старите да правят място за нов живот. Това подсазва че идва време да отсъпите място за нов живот. Вечно животно няма.
Лора Василева Лора Василева
Не сме се забързали да "отстъпваме :P Като му дойде времето, ще ни трябва нещо по-мощно от магнитна буря, за да ни затрие :D
Легенда:
- въпрос
- отговор на зададения въпрос