За Нас

Specialist.bg е платформа, която осигурява достъпен начин за професионални взаимоотношения между клиент и специалист. Сайтът разполага с разнообразни възможности за контакти и обмен на опит между различните групи.

Ако сте специалист, тук можете да се срещнете и да общувате с колеги и партньори, да споделите практики и знания в зависимост от Вашите интереси, район, в който работите или търсите възможности за бизнес и много други.  За да се регистрирате при нас, не е задължително да работите на свободна практика. Specialist.bg е мястото, където можете да намерите допълнителни възможности за работа и партньори за Вашата компания!


Ако ТЪРСИТЕ специалист, това е мястото, където лесно и безплатно можете да намерите правилния професионалист, да сравните рейтингите на специалисти, да прочетете мнения на потребители, които вече са ползвали техните услуги  и да зададете въпросите си към специалисти във форума.

 

Станете част от създаването на най-голямата мрежа от специалисти в полза на потребителя, като се регистрирате или оставите Вашето мнение и коментар.